Project Description

Functie Beschrijving

SPS PUMPS is een innovatief en groeiend bedrijf, dat oplossingen en expertise biedt, verkoop en onderhoud/reparatie van pompen (verdringerpompen, vacuümpompen, centrifugaalpompen) die gebruikt worden in vele industriële toepassingen (voeding, chemie, biogas, water en recycling, landbouw, bio-farma en diverse productieprocessen).

SPS PUMPS is op zoek naar een ervaren technische KAM om de verkoop van producten en diensten (expertise, onderhoud, herstellingen, advies) over te nemen en te ontwikkelen, voornamelijk in de provincies Henegouwen, West-Vlaanderen en West-Brabant. Hij zal kunnen vertrouwen op de reputatie van kwaliteit en expertise van SPS, alsook op de betrouwbare partnerschappen die werden ontwikkeld met gerenommeerde OEM’s (Wangen Pumpen, Pompe Travaini, Argal Pumps, Grundfos, enz.). Hij zal ook kunnen rekenen op een zeer efficiënte internetmarketing en een extensief digitalisering.

Hij zal een dubbele opdracht hebben:

 • Vertrouwensrelaties ontwikkelen en onderhouden met de onderhoudsmanagers en technische diensten van industriële vestigingen in zijn regio’s. Dit vertrouwen komt vooral tot stand door zijn aanwezigheid op de sites van de potentiële klanten en door zijn voorstellen van oplossingen voor technische problemen die zich voordoen op productielijnen die gebruik maken van pompsystemen. Hij zal worden gesteund door zijn collega’s die werken in een geest van “collectief succes”.
 • Consolidatie en ontwikkeling van de verkoop aan bestaande klanten uit de portefeuille, met name door te voldoen aan de toenemende eisen van SPS Key Accounts in deze regio’s.

SPS PUMPS biedt een aantrekkelijk salarispakket, auto en tankkaart, bonussen bij winst, een goed evenwicht tussen werk en privé, een team en management waarvoor respect voor anderen en enthousiasme essentiële waarden zijn

SPS PUMPS is gevestigd in Hannut (regio Luik), maar de functie vereist lokale aanwezigheid (Henegouwen, West-Vlaanderen, West-Brabant).

Postulez :

  J’autorise ce site à conserver mes données transmises via ce formulaire. Les données sont récoltées à l'exclusivité pour Expert Select. Aucune exploitation commerciale ne sera faite des données conservées.     Plus d'informations sur la page Politique de gestion des données personnelles.

  Jouw Opdracht

  • Uw klantenportefeuille en zakelijke kansen ontwikkelen in de aan u toegewezen regio’s.
  • Behoeften / problemen en mogelijke oplossingen met de klant (onderhoudsmanager, technisch beheer) vaststellen
  • De haalbaarheid (beschikbaarheid, levertijden, prijzen, marges) van mogelijke oplossingen evalueren met leveranciers-partners.
  • De beste technische offerte formuleren, onderhandelen en het contract afronden, de bestelling registreren
  • Interactie en samenwerking met collega’s van SPS Pumps.
  • Zorgen voor een beknopte wekelijkse rapportage en een gedetailleerd maandelijks overzicht van de resultaten

  Jouw Profiel

  • Hoger technisch onderwijs (elektromechanisch, mechanisch, …).
  • Ervaring met de verkoop van industriële producten, onderhouds- en reparatie-diensten (MRO).
  • Passie voor industrie en technische oplossingen (solver, achiever).
  • Communicator met een portefeuille van kwaliteitsvolle contacten met technische en onderhoudsafdelingen in meerdere sectoren.
  • Een “hunter” geest en technische en commerciële onderhandelingsvaardigheden (reactiviteit, initiatief, assertiviteit, creativiteit)
  • Frans- of Nederlandstalig, met goede kennis van de andere nationale taal (technisch Engels is een pluspunt)

  Associé en charge

  Retour à la liste de jobs